El Centre

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. És un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat de cursos i tallers, el suport a la creació, la programació d’espectacles i la difusió cultural, i les exposicions es posen al teu abast amb propostes dinàmiques per donar resposta a les teves inquietuds.

Institucional

image description

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’ Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. Es tracta d’un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat...

Història

image description

El Centre Cívic Urgell forma part del Centre Cultural Teresa Pàmies, l’edifici d’equipaments més gran del Districte de l’Eixample que va obrir les seves portes al maig de 2011. Un nou equipament cultural que...

Instal·lacions

image description

El Centre Cívic Urgell disposa de 1137m2 distribuits en 7 Sales de Formació, una Sala d’Exposicions, l’Auditori i el Casal Infantil. Tots ells conformen un gran espai obert a la cultura, la formació i el lleure.

Serveis

image description

Com a centre de proximitat, el Centre Cívic Urgell disposa d'un catàleg de serveis amb la clara missió de satisfer les distintes necessitats culturals, d'oci, de formació, etc. dels ciutadans del Districte de...

Notícies del Centre

image description

L'sketching és l’art del dibuix urbà al natural. El dibuix urbà o Urban Sketching és un fenomen social i artístic que està guanyant adeptes arreu del món a una velocitat vertiginosa i Barcelona n’és un clar exemple.

image description

Els Centres Cívics de Barcelona, de la mà de RACAB us presenten aquest cicle de conferències per a la difusió del coneixement científic i les innovacions tecnològiques amb el punt de vista posat en la millora d la vida de les persones.

image description

Pau Ximeno i Carlos Frias són els guanyadors del concurs d’instagram que volia captar el millor instant de la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample.

Obté el primer premi Pau Ximeno, pel seu moment de la festa major amb el concert de joves.

image description

CONTACONTES: MONSTRES MONSTRUOSOS, PELUTS I GRACIOSOS.

Aquest any el Casal Infantil Urgell i Vivim del Cuentu ens conviden a celebrar la Castanyada passant una tarda plena d’històries increïbles, monstruoses i divertides que ens descobriran si els monstres, per molt peluts i pudents que siguin, ens fan por o no.
Divendres 31 d’octubre, 18:00h a l’Auditori
Entrada gratuïta. Recollida d’entrades a partir del 24 d’octubre.