El Centre

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. És un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat de cursos i tallers, el suport a la creació, la programació d’espectacles i la difusió cultural, i les exposicions es posen al teu abast amb propostes dinàmiques per donar resposta a les teves inquietuds.

Institucional

image description

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’ Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. Es tracta d’un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat...

Història

image description

El Centre Cívic Urgell forma part del Centre Cultural Teresa Pàmies, l’edifici d’equipaments més gran del Districte de l’Eixample que va obrir les seves portes al maig de 2011. Un nou equipament cultural que...

Instal·lacions

image description

El Centre Cívic Urgell disposa de 1137m2 distribuits en 7 Sales de Formació, una Sala d’Exposicions, l’Auditori i el Casal Infantil. Tots ells conformen un gran espai obert a la cultura, la formació i el lleure.

Serveis

image description

Com a centre de proximitat, el Centre Cívic Urgell disposa d'un catàleg de serveis amb la clara missió de satisfer les distintes necessitats culturals, d'oci, de formació, etc. dels ciutadans del Districte de...

Notícies del Centre

image description
Exposició BAU 19-03-2014

Exposició: Bau, Centre Universitari de Disseny.
Ja pot es pot veure al hall del nostre centre l’exposició organitzada per Bau, Centre Universitari de Disseny.

image description

A partir del 24 de març fins el 18 d'abril

En motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, el dia internacional del llibre, el Centre Cívic i el Casal Infantil Urgell us volen convidar a participar al Primer Concurs Literari del centre. Aquest ha estat creat per fomentar i promoure la lectura entre els Infants, famílies, usuaris o nous usuaris del centre, com una eina d'aprenentatge dins del temps d’oci i lleure.

image description

El proper trimestre us proposem noves activitats infantils i familiars que no us podeu perdre!

image description

S’acaba el trimestre, però en comencem un de nou amb moltes ganes!
Queden pocs dies per acabar aquest trimestre però no us preocupeu que seguim creant nous projectes perquè els vostres fills/es vinguin al Casal Infantil a gaudir de les tardes!
Per acabar el curs amb gust, estem preparant noves dinàmiques, jocs, tallers i gimcanes per introduir als infants en el mon de les Paralimpiades i els esports adaptats!