El Centre

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. És un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat de cursos i tallers, el suport a la creació, la programació d’espectacles i la difusió cultural, i les exposicions es posen al teu abast amb propostes dinàmiques per donar resposta a les teves inquietuds.

Institucional

image description

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’ Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. Es tracta d’un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat...

Història

image description

El Centre Cívic Urgell forma part del Centre Cultural Teresa Pàmies, l’edifici d’equipaments més gran del Districte de l’Eixample que va obrir les seves portes al maig de 2011. Un nou equipament cultural que...

Instal·lacions

image description

El Centre Cívic Urgell disposa de 1137m2 distribuits en 7 Sales de Formació, una Sala d’Exposicions, l’Auditori i el Casal Infantil. Tots ells conformen un gran espai obert a la cultura, la formació i el lleure.

Serveis

image description

Com a centre de proximitat, el Centre Cívic Urgell disposa d'un catàleg de serveis amb la clara missió de satisfer les distintes necessitats culturals, d'oci, de formació, etc. dels ciutadans del Districte de...

Notícies del Centre

image description

   El proper 28 de maig es celebra el Dia Internacional del Joc i el Casal Infantil Urgell no vol perdre l'oportunitat de celebrar-ho amb tots vosaltres!

 

   El DIVENDRES 29 de MAIG acosteu-se al parc interior d'illa Ermessenda de Carcassona a gaudir d'una tarda plena de jocs psicomotrius, esportius, jocs gegants, racó de joc simbòlic,...

 

   Punt Intercanvi Renova: A més a més, aquells que durant la setmana hagueu bescanviat les vostres joguines per punts “renoves”, podreu tornar a intercanviar els punts per altres joguines que us agradin. 

 

   DIVENDRES 29 DE MAIG 17:00H

   JARDINS ERMESSENDA DE CARCASSONA

   Activitat gratuïta. 

image description

 Aquest mes el Casal Infantil Urgell torna a participar del projecte Renova les teves joguines, una iniciativa de ciutat que vol fomentar el consum conscient i la prevenció de residus també amb les joguines.

El Casal Infantil Urgell participarà del projecte com a punt de recollida i d’intercanvi de joguines, pel que ja podeu anar repassant les joguines i jocs que teniu per casa i ja no utilitzeu!

image description

3r TRIMESTRE (Abril-Juny 2015)

Durant aquest trimestre descobrirem les meravelles del circ a través dels seus artistes i les seves històries. Un circ social i màgic que ens ajudarà a descobrir les nostres potencialitats i talents ocults a través de les diferents propostes que ens faran els personatges del circ.  

image description

L'sketching és l’art del dibuix urbà al natural. El dibuix urbà o Urban Sketching és un fenomen social i artístic que està guanyant adeptes arreu del món a una velocitat vertiginosa i Barcelona n’és un clar exemple.