El Centre

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. És un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat de cursos i tallers, el suport a la creació, la programació d’espectacles i la difusió cultural, i les exposicions es posen al teu abast amb propostes dinàmiques per donar resposta a les teves inquietuds.

Institucional

image description

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’ Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. Es tracta d’un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat...

Història

image description

El Centre Cívic Urgell forma part del Centre Cultural Teresa Pàmies, l’edifici d’equipaments més gran del Districte de l’Eixample que va obrir les seves portes al maig de 2011. Un nou equipament cultural que...

Instal·lacions

image description

El Centre Cívic Urgell disposa de 1137m2 distribuits en 7 Sales de Formació, una Sala d’Exposicions, l’Auditori i el Casal Infantil. Tots ells conformen un gran espai obert a la cultura, la formació i el lleure.

Serveis

image description

Com a centre de proximitat, el Centre Cívic Urgell disposa d'un catàleg de serveis amb la clara missió de satisfer les distintes necessitats culturals, d'oci, de formació, etc. dels ciutadans del Districte de...

Notícies del Centre

image description

Participa al concurs Instagram!Es tracta d'un concurs fotogràfic dissenyat per a la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample i que consisteix en la publicació de fotografies sobre les activitats que es realitzaran al llarg de tota la festa major.

image description

NOVETAT!

S'obre un nou curs per al taller de gimnàstica abdominal hipopressiva. Es realitzarà els dimecres de 15 a 16 h  i té una durada de 10 sessions.

Pots inscriure't en el següent link Gimnàstica Abdominal Hipopressiva

image description

Els Centres Cívics de Barcelona, de la mà de RACAB us presenten aquest cicle de conferències per a la difusió del coneixement científic i les innovacions tecnològiques amb el punt de vista posat en la millora d la vida de les persones.

image description

Aquesta setmana hem rebut al nostres centre a una trentena d'alumnes que participen als “Oxbridge Academic Programs”.