El Centre

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. És un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat de cursos i tallers, el suport a la creació, la programació d’espectacles i la difusió cultural, i les exposicions es posen al teu abast amb propostes dinàmiques per donar resposta a les teves inquietuds.

Institucional

image description

El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del Districte de l’ Eixample ubicat a les plantes inferiors del Centre Cultural Teresa Pàmies. Es tracta d’un centre de proximitat de gestió cívica on la varietat...

Història

image description

El Centre Cívic Urgell forma part del Centre Cultural Teresa Pàmies, l’edifici d’equipaments més gran del Districte de l’Eixample que va obrir les seves portes al maig de 2011. Un nou equipament cultural que...

Instal·lacions

image description

El Centre Cívic Urgell disposa de 1137m2 distribuits en 7 Sales de Formació, una Sala d’Exposicions, l’Auditori i el Casal Infantil. Tots ells conformen un gran espai obert a la cultura, la formació i el lleure.

Serveis

image description

Com a centre de proximitat, el Centre Cívic Urgell disposa d'un catàleg de serveis amb la clara missió de satisfer les distintes necessitats culturals, d'oci, de formació, etc. dels ciutadans del Districte de...

Notícies del Centre

image description

El Casal Infantil Urgell vol celebrar amb vosaltres la diada i us convida a passar una tarda molt divertida jugant amb els mítics personatges de la llegenda!

Una tarda per jugar amb Sant Jordi, el drac i la princesa en una activitat oberta als Jardins Ermessenda de Carcassona,en la que petits i grans podran gaudir de la llegenda de Sant Jordi interactuant directament amb els seus personatges.

Continuant amb la celebració de la diada, es durà a terme un intercanvi de llibres, en el que podreu portar tots aquells llibres, infantils i per adults, que ja hagueu llegit i canviar-los per altres que encara hagueu de descobrir amb altres lectors i lectores.

 

24 d'abril, 17:00h                                                                                                                                          

Jardins Ermessenda de Carcassona

Activitat gratuïta. 

image description

 

Aquestes vacances vine a gaudir de la màgia del cinema a través de diferents activitats que ens ajudaran a conèixer la tasca dels directors, escenògrafs, guionistes, actors i actrius i crea el teu propi curtmetratge cada setmana. Un estiu ple de  jocs, gimcanes, sortides temàtiques, activitats de piscina, jocs d’aigua i tallers de creació de vestuari i atrezzo que permetran als més petits experimentar davant la càmera mentre donen vida a diferents personatges i als més grans, endinsar-se en el món de la producció cinematogràfica posant-se en la pell de directors, productors i realitzadors.

 

image description

Ja sabeu quins llibres regalareu als infants per la Diada de Sant Jordi? El Casal Infantil Urgell i la Biblioteca Agustí Centelles us ofereix la possibilitat de participar en un espai de trobada per mares, pares i educadors/es en el que un especialista en literatura einfantil ens presentarà i recomanarà les novetats infantils per Sant Jordi. I a l'hora que els adults participen de la xerrada, els infants dels participants podràn gaudir d'una activitat al Casal Infantil Urgell. (Places limitades, cal inscriure als infants)

 

 

Divendres 17 d'abril 

18:00h Espai Suport (6a planta) i Casal Infantil (2a planta)

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia (només infants)

image description

3r TRIMESTRE (Abril-Juny 2015)

Durant aquest trimestre descobrirem les meravelles del circ a través dels seus artistes i les seves històries. Un circ social i màgic que ens ajudarà a descobrir les nostres potencialitats i talents ocults a través de les diferents propostes que ens faran els personatges del circ.